Utökat uppdrag- Ubby förvaltning AB

Fastighetsskötsel Enköping AB har fått ett utökat uppdrag av Ubby förvaltning AB . Uppdraget avser utförande av mark- och fastighetsskötsel av hyresbostäder samt kommersiella lokaler i Enköping.

Utökat uppdrag- Fastighets AB Parkstaden

Fastighetsskötsel Enköping AB har fått ett utökat uppdrag av Fastighets AB Parkstaden . Uppdraget avser utförande av mark- och fastighetsskötsel av hyresbostäder samt kommersiella lokaler i Enköping.

Utökat uppdrag- SSB Samhällsbyggnadsbolaget

Fastighetsskötsel Enköping AB har fått ett utökat uppdrag av SSB . Uppdraget avser utförande av mark- och fastighetsskötsel av hyresbostäder samt kommersiella lokaler i Enköping och Märsta.

Utökat uppdrag- Tarpen AB

Fastighetsskötsel Enköping AB har fått ett utökat uppdrag av Tarpen AB. Uppdraget avser utförande av mark- och fastighetsskötsel av ett gruppboende i Södertälje.

Utökat uppdrag- Brf Hanken Enköping

Fastighetsskötsel Enköping AB har fått ett utökat uppdrag av Bostadsrättsföreningen Hanken Enköping. Uppdraget avser utförande av trappstädning.

Utökat uppdrag- Tarpen AB

Fastighetsskötsel Enköping AB har fått ett utökat uppdrag av Tarpen AB. Uppdraget avser utförande av mark- och fastighetsskötsel av ett gruppboende i Upplands- Bro.

Vi förvärvar Ena Bil och Traktor

För att förbättra servicetider och kvalitet på vår fordonspark har vi förvärvat HE. Ena Bil och Traktor AB. Företaget är beläget i samma fastighet som där vi idag bedriver vår fastighetsskötsel- verksamhet. Vår verkstad kommer givitvis även fortsättningsvis att utföra arbeten åt externa kunder.