Fastighetsskötsel Enköping AB

Fastighetsskötsel Enköping AB är ett entreprenadföretag som idag har verksamhet i Enköping och Strängnäs.

Fastighetsskötsel Enköping AB erbjuder servicetjänster inom fastighetssektorn huvudsakligen i Mälarregionen. De servicetjänster som erbjuds är bl a drift och underhåll av både bostads- och kommersiella hyresfastigheter. Med drift och underhåll menas bl a mediakontroll – kontroll av fastigheten förbrukningsmedia, tillsyn och skötsel samt felavhjälpande underhåll. För ytterligare information om bolagets tjänster, se vidare under fliken tjänster.

Företaget har funnits sedan 2003 och har idag tolv medarbetare med uppdrag i Enköping, Strängnäs, Sigtuna, Märsta och Upplands- Bro. Företaget har som mål att växa ytterligare med nya kunder och uppdrag.

Våra kundgrupper är större och mindre fastighetsbolag, enskilda fastighetsägare, förvaltningsbolag och bostadsrättsföreningar.

Vår affärsidé

Fastighetsskötsel Enköping AB skall erbjuda marknadsledande servicetjänster inom fastighetssektorn till uppdragsgivare med både bostads- och kommersiella hyresfastigheter i Mälarregionen.

Vår vision

Fastighetsskötsel Enköping AB skall vara Sveriges marknadsledande tjänsteföretag inom fastighetssektorn, som med framstående medarbetare, erbjuder snabba och högkvalitativa servicetjänster inom drift och underhåll av bostads- och kommersiella hyresfastigheter.